facebook tracking
Ammattiryhmät

Ohjelmistotuotanto

Connect

Kaunista ja ylläpidettävää

Tiedätkö mikä on Software Craftsman? Kun ennen kylän seppä vastasi ammattiylpeydellään jokaisesta tynnyristä ja hevosenkengästä mikä pajaltaan lähti, vastaavat nykyajan tietotyön käsityöläiset Pinjalla siitä, että meillä tuotetaan kaunista, toimivaa, ylläpidettyä, testattua ja kaikin puolin laadukasta koodia. Tämä ilmenee esimerkiksi siten, että joka ikinen koodirivi katselmoidaan tiimikaverin toimesta osana kehitysprosessiamme ennen kuin se jatkaa matkaansa kohti tuotantoa.

Työkalumme

Työkalumme valikoituvat aina tarpeen mukaan, emme mene tietty teknologia edellä. Hyödynnämme työssämme mahdollisuuksien mukaan avoimen lähdekoodin mahdollisuuksia ja jaamme myös maailman koodariyhteisölle hyvää takaisin. Voit tutustua kättemme jälkeen Githubissa.

Yhdessä enemmän

Työskentelykulttuurimme kulmakivi on tiiminä tekeminen, soolosuoritusten aika on meillä menneisyyttä. Toimimme aidosti ketterin toimintamallein soveltaen hyväksi havaittuja prosesseja ja toimintamalleja aina tilanteen mukaan. Olemme kehittäneet toimintatapojamme ja kehitysprosessejamme pitkäjänteisesti eikä tämä työ taida koskaan täysin valmiiksi tullakaan. Tule mukaan!

 

Mitä arvostamme työyhteisössämme?

Jatkuvasti oppivat, onnelliset ja luotetut ihmiset ovat ne, jotka saavat yrityksemme kukoistamaan. Työkulttuurillemme on ominaista joustavuus, lähestyttävyys ja toisten auttaminen.

Hyvinvointi on meille tärkeää – seuraamme ja kehitämme sitä jatkuvasti. Kannustamme ja tuemme uuden oppimista monin tavoin, kuten koulutuksilla, kursseilla ja tapahtumilla.

Vaalimme työn joustavuutta yksityiselämän tasapainon edistämiseksi ja helpottamiseksi. Pinjalla järjestämme myös sosiaalisia tapahtumia työyhteisölle.

Innovatiiviset ja kansainväliset asiakkaamme ovat alan mielenkiintoisimpia. Varmistamme heidän liiketoimintansa jatkuvuuden, josta olemme ylpeitä joka päivä.

 

Schaumanin Puistotie 10
40100 Jyväskylä Ajo-ohjeet jaakko.kaski@pinja.com +358505711793

Espoo

Itsehallintokuja 6
02600 Espoo Ajo-ohjeet

Jyväskylä (Innova 2)

Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Kuopio

Microkatu 1
70210 Kuopio Ajo-ohjeet

Lahti

Laiturikatu 2
15140 Lahti Ajo-ohjeet

Mikkeli

Teollisuuskatu 2
50100 Mikkeli Ajo-ohjeet

Oulu

Vihikari 6
90440 Kempele Ajo-ohjeet

Tampere (Hermia)

Hermiankatu 12b
33720 Tampere Ajo-ohjeet

Tampere (Naulakatu)

Naulakatu 3
33100 Tampere Ajo-ohjeet

Joko Pinja on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta