facebook tracking
Ammattiryhmät

Business intelligence ja tietovarastot

Connect

Yhdessä oivaltamista asiakkaan kanssa

Toteutamme BI-ratkaisuja ja palveluja yhdessä asiakkaan kanssa. Tärkein tehtävämme on siirtää osaamista asiakkaalle sekä varmistaa, että asiakkaamme saavat oikean tiedon oikeaan aikaan ja oikeille henkilöille. Pääset toteuttaan asiakkaalle räätälöityjä projekteja, joissa BI-työkaluilla ja tietovarastoilla ratkaistaan todellisia liiketoimintakysymyksiä. Projektimme eivät ole vuosikausia kestäviä raskaita DW-hankkeita, vaan maltillisen kokoisia ja ketteriä, joten sekä asiakas että sinä näette työsi tuloksen nopeasti.

Kokonaisvaltaisia BI-toteutuksia

Työskentelemme kattavasti eri tiedolla johtamisen osa-alueilla, joten työtehtäväsi voivat liittyä raportointiin, analytiikkaan, tiedonkeruuseen, automatisointiin tai tietovarastoihin. Kiinnostuksesi mukaan voit kehittää omaa uraasi BI:n moniottelijaksi tai tietyn aihe-alueen asiantuntijaksi. 

Tiimi asiantuntijoita

Asiantuntijatiimimme toimii asiakaslähtöisesti hyödyntäen uusimpia työkaluja ja teknologioita. Työskentely meillä ei ole pelkkää totista puurtamista, vaan panostamme jatkuvasti hyvään yhteishenkeen ja osaamisemme kehittämiseen. Tiiviin tiimimme lisäksi pääset työskentelemään osana koko Pinjan työyhteisöä, jossa pääsemme yhdessä kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja tiedolla johtamiseen.

Mitä arvostamme työyhteisössämme?

Jatkuvasti oppivat, onnelliset ja luotetut ihmiset ovat ne, jotka saavat yrityksemme kukoistamaan. Työkulttuurillemme on ominaista joustavuus, lähestyttävyys ja toisten auttaminen.

Hyvinvointi on meille tärkeää – seuraamme ja kehitämme sitä jatkuvasti. Kannustamme ja tuemme uuden oppimista monin tavoin, kuten koulutuksilla, kursseilla ja tapahtumilla.

Vaalimme työn joustavuutta yksityiselämän tasapainon edistämiseksi ja helpottamiseksi. Pinjalla järjestämme myös sosiaalisia tapahtumia työyhteisölle.

Innovatiiviset ja kansainväliset asiakkaamme ovat alan mielenkiintoisimpia. Varmistamme heidän liiketoimintansa jatkuvuuden, josta olemme ylpeitä joka päivä.

 

Schaumanin Puistotie 10
40100 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Espoo

Itsehallintokuja 6
02600 Espoo Ajo-ohjeet

Jyväskylä (Innova 2)

Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Kuopio

Microkatu 1
70210 Kuopio Ajo-ohjeet

Lahti

Laiturikatu 2
15140 Lahti Ajo-ohjeet

Mikkeli

Teollisuuskatu 2
50100 Mikkeli Ajo-ohjeet

Oulu

Vihikari 6
90440 Kempele Ajo-ohjeet

Tampere (Hermia)

Hermiankatu 12b
33720 Tampere Ajo-ohjeet

Tampere (Naulakatu)

Naulakatu 3
33100 Tampere Ajo-ohjeet

Joko Pinja on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta