facebook tracking

Uratarina - Heta Antila

Skrollaa alas ja lue, mitä Service Manager tekee Pinjalla!

Pinjalla etätyöt onnistuvat sujuvasti

Olen ollut Pinjalla eri tehtävissä vuodesta 2008, ja olen mielestäni pystynyt hyvin vaikuttamaan työnkuvaani. Firman kasvaessa olemme jakaneet työtehtäviä kaikkia hyödyttävällä tavalla.

Tällä hetkellä työskentelen kolmen hengen etätiimissä, johon kuuluu lisäksi yksi harjoittelija. Kaikki me vakkarit olemme eri toimipisteillä ympäri Suomea. Saimme etätyön toimimaan jo ennen kuin siitä tuli arkea koronan myötä.

Katsastuspalvelu Musterin service managerinina vastaan service deskin päivittäisestä toiminnasta. Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä viestinnällisissä asioissa markkinointitiimin, ohjelmiston ylläpidon ja tuotekehityksen osalta ohjelmistotiimin kanssa. Arvostan sitä, että yhteistyö tiimin jäsenten kesken toimii erittäin hyvin.

Parasta työpaikassani ovat: monipuoliset työtehtävät ja joustavuus.

 

Urapolkuni

Tähän mennessä tapahtunutta

2003
Lukion jälkeen datanomiksi

Lukion jälkeen suoritin datanomin tutkinnon Jyväskylän ammattiopistossa. Olin kiinnostunut kaupallisesta alasta mutta datanomin tutkinto siivitti hakemaan tietojenkäsittelytradenomin tutkintoon, jossa yhdistyivät it-alan osaaminen että liiketaloudellisen näkökulma. Näistä on ollut hyötyä myöhemmin työuralla.

2008
Pinjalle sovellustukineuvojaksi

Olin työskennellyt Metsolla, kun huomasin että Pinja haki sovellustukineuvojaa. Sain pestin Vallun eli Valueframen tuesta. Meitä oli kaksi ihmistä tukipalvelutiimissä. Kollega teki käyttöönottoja ja koulutuksia, minä vastaanotin tukipyyntöjä.

2011
Asiantuntijaroolista tiiminvetäjäksi

Sain vastuulleni myös työkaverini hoitamat tehtävät Valueframen käyttöönottojen parissa. Oli monta rautaa tulessa, mikä kasvatti osaamista. Tiimin vetäminen ei ollut intohimoni, mutta tehtävässä oli mukavaa, kun pääsi tapaamaan asiakkaita.

2014
Musterin projektipäälliköksi

Äitiyslomalta palasin uuteen työrooliin. Aloitin mieleisessä asiantuntijaroolissa Muster-katsastusjärjestelmän tukipalveluissa. Olin apuna uuden järjestelmän käyttöönotoissa.

2016
Joustava paluu töihin

Palasin jälleen äitiyslomalta töihin tekemään osittaista työviikkoa. Näin saatiin joustavasti pidennettyä nuorimman lapsen päivähoidon aloitusta. Tätä arvostan työnantajassa. Musterin parissa työskenteli jo toistakymmentä henkeä, ja järjestelmä oli otettu käyttöön lähes kaikilla Suomen katsastusasemilla. Aiemmin tein käyttöönottoa, nyt ylläpitoa.

Service managerin rooli haltuun

Nykyisin toimin Muster-järjestelmämme tukipalveluiden service managerina. Se on tuonut mukanaan asiakastyytyväisyyteen ja laatuun liittyvää raportointia. Saan olla mukana luomassa uusia prosesseja ja kehittämässä toimintatapoja, tuotteitakin. Etätyöt alkoivat, kun sain tilaisuuden siirtyä Jyväskylästä Mikkelin toimipisteeseen, eli samaan kaupunkiin, jossa mieheni työskentelee.

Firman kasvaessa olemme pystyneet jakamaan työtehtäviä kaikkia hyödyttävällä tavalla.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme
Tutustu pinjalaisten uratarinoihin
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta