facebook tracking
Ammattiryhmät

ICT

Connect

Pilvialustat, palvelin- ja tallennusratkaisut, ICT-palvelutuotannon automatisointi, työasemaympäristöt sekä palvelumonitorointi ovat arkeamme. Kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme tarpeet täyttäviä ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa, kun tuotettavat ICT-ratkaisut ovat toimivia ja täyttävät liiketoiminnan niihin asettamat tarpeet ja vaatimukset. 

Tämän myötä meillä on tarjolla monenlaisia asiantuntijatehtäviä. Osa meistä toimii lähellä asiakasta esimerkiksi asiakkaiden toimisto-IT:n ja teollisten-tuotantojärjestelmien kehityksessä ja ylläpidossa, kun toiset taas keskittyvät toimimaan asiantuntijoina taustajärjestelmien puolella halliten konesaleihin ja julkipilviin liittyvät teknologiat.

Ymmärrämme laajasti ICT palveluiden tekniikkaa ja sen soveltamismahdollisuuksia esimerkiksi teollisissa IoT-sovelluksissa ja terveysteknologiaan liittyvissä palveluissa. Ymmärrämme palveluiden suorituskyvyn ja saatavuuden merkittävyyden sekä tietoturvaan liittyvät näkökulmat asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta ja osaamme näiden pohjalta suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää tarvittavat ICT-ympäristöt teknisestä näkökulmasta.  

Meille on tärkeää, että jokainen tiimimme jäsen voi kehittyä asiantuntijana hallitsemaan uusia teknologioita ja hyödyntämään niitä asiakkaidemme liiketoimintaan liittyvien ICT-tarpeiden ratkaisemisessa. Pystymme työskentelemään itsenäisesti, mutta emme pelkää kysyä tarvittaessa apua tiimiltämme. Mikäli koet olevasi valmis ICT-ammattilainen työasemien tai palvelutuotannon saralla tai haluat kehittyä sellaiseksi, liity joukkoomme! 

 

Mitä arvostamme työyhteisössämme?

Jatkuvasti oppivat, onnelliset ja luotetut ihmiset ovat ne, jotka saavat yrityksemme kukoistamaan. Työkulttuurillemme on ominaista joustavuus, lähestyttävyys ja toisten auttaminen.

Hyvinvointi on meille tärkeää – seuraamme ja kehitämme sitä jatkuvasti. Kannustamme ja tuemme uuden oppimista monin tavoin, kuten koulutuksilla, kursseilla ja tapahtumilla.

Vaalimme työn joustavuutta yksityiselämän tasapainon edistämiseksi ja helpottamiseksi. Pinjalla järjestämme myös sosiaalisia tapahtumia työyhteisölle.

Innovatiiviset ja kansainväliset asiakkaamme ovat alan mielenkiintoisimpia. Varmistamme heidän liiketoimintansa jatkuvuuden, josta olemme ylpeitä joka päivä.

 

Schaumanin Puistotie 10
40100 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Espoo

Itsehallintokuja 6
02600 Espoo Ajo-ohjeet

Jyväskylä (Innova 2)

Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Kuopio

Microkatu 1
70210 Kuopio Ajo-ohjeet

Lahti

Laiturikatu 2
15140 Lahti Ajo-ohjeet

Mikkeli

Teollisuuskatu 2
50100 Mikkeli Ajo-ohjeet

Oulu

Vihikari 6
90440 Kempele Ajo-ohjeet

Tampere (Hermia)

Hermiankatu 12b
33720 Tampere Ajo-ohjeet

Tampere (Naulakatu)

Naulakatu 3
33100 Tampere Ajo-ohjeet

Joko Pinja on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta