facebook tracking
Ammattiryhmä

ICT

Connect

Pilvialustat, palvelin- ja tallennusratkaisut, ICT-palvelutuotannon automatisointi, työasemaympäristöt sekä palvelumonitorointi ovat arkeamme. Kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme tarpeet täyttäviä ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa, kun tuotettavat ICT-ratkaisut ovat toimivia ja täyttävät liiketoiminnan niihin asettamat tarpeet ja vaatimukset. 


Tämän myötä meillä on tarjolla monenlaisia asiantuntijatehtäviä. Osa meistä toimii lähellä asiakasta esimerkiksi asiakkaiden toimisto-IT:n ja teollisten-tuotantojärjestelmien kehityksessä ja ylläpidossa, kun toiset taas keskittyvät toimimaan asiantuntijoina taustajärjestelmien puolella halliten konesaleihin ja julkipilviin liittyvät teknologiat. 

Ymmärrämme laajasti ICT palveluiden tekniikkaa ja sen soveltamismahdollisuuksia esimerkiksi teollisissa IoT-sovelluksissa ja terveysteknologiaan liittyvissä palveluissa. Ymmärrämme palveluiden suorituskyvyn ja saatavuuden merkittävyyden sekä tietoturvaan liittyvät näkökulmat asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta ja osaamme näiden pohjalta suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää tarvittavat ICT-ympäristöt teknisestä näkökulmasta. 

Meille on tärkeää, että jokainen tiimimme jäsen voi kehittyä asiantuntijana hallitsemaan uusia teknologioita ja hyödyntämään niitä asiakkaidemme liiketoimintaan liittyvien ICT-tarpeiden ratkaisemisessa. Pystymme työskentelemään itsenäisesti, mutta emme pelkää kysyä tarvittaessa apua tiimiltämme. Mikäli koet olevasi valmis ICT-ammattilainen työasemien tai palvelutuotannon saralla tai haluat kehittyä sellaiseksi, liity joukkoomme! 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Miksi kannattaa liittyä Pinjan porukkaan?


Työntekijät ovat Pinjan tärkein voimavara. Seuraamme työyhteisön hyvinvointia säännöllisesti ja kehitämme sitä konkreettisin, työarjessa näkyvin toimin.

Kannustamme ja tuemme uuden oppimista monin tavoin, kuten koulutusten, kurssien ja tapahtumien muodossa. Meillä työ joustaa elämäntilanteen mukaan. Vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä.

Järjestämme yhteisiä tapahtumia sekä tiimin että koko työyhteisön voimin. Työkulttuurissamme näkyy joustavuus, huumorintajuisuus ja auttaminen.

Pinjalaisena pääset luomaan uraasi rentojen työkavereiden ja monipuolisten työtehtävien parissa!

Schaumanin Puistotie 10
40100 Jyväskylä Ajo-ohjeet jaakko.kaski@protacon.com +358505711793

Espoo

Itsehallintokuja 6
02600 Espoo Ajo-ohjeet

Jämsä

Säterintie 16
42100 Jämsä Ajo-ohjeet

Kajaani

Tehdaskatu 15
87100 Kajaani Ajo-ohjeet

Kouvola

Kauppamiehenkatu 4, 6. krs.
45100 Kouvola Ajo-ohjeet

Kuopio

Microkatu 1
70210 Kuopio Ajo-ohjeet

Kymenlaakso

Valtatie 12
46900 Inkeroinen Ajo-ohjeet

Lahti

Laiturikatu 2
15140 Lahti Ajo-ohjeet

Mikkeli

Teollisuuskatu 2
50100 Mikkeli Ajo-ohjeet

Oulu

Kaarnatie 38
90530 Oulu Ajo-ohjeet

Tampere

Patamäenkatu 7
33900 Tampere Ajo-ohjeet

Vaasa

Silmukkatie 4 A
65100 Vaasa Ajo-ohjeet

Joko Pinja on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

  • Eemeli
  • Eerik Kuoppala
  • Gabor Lorincz
  • Ismo Tolonen
  • Jaakko Kaski
  • Jarkko Kosonen
  • Johannes Nikula
  • Juha Eloranta
  • Juho Arkkola
  • Juho Vuohelainen
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta