facebook tracking

Uratarina – Lassi Jääskeläinen

Skrollaa alas ja lue, mitä Project Manager tekee Pinjalla!

Pinjalta löytyi sopiva työrooli

Olen Lassi ja taidan olla suunnittelutoimistossa hieman outo lintu projektipäälliköksi. Yleensä kollegoilla on pitkä suunnittelutausta, mutta minä en ole toiminut päivääkään varsinaisesti suunnittelijana. Erilaisia projekteja olen kyllä vetänyt paljon ja tiedän, miten ihmisiä tulisi johtaa.

Monipuolisessa työssäni käyn asiakkaiden luona, lasken tarjouksia ja vedän projekteja, mutta kehitän myös meidän omaa toimintaa ja luon yhteishenkeä. Minuun törmää erilaisissa rekrytointi-tapahtumissa, jotka tuovat hyvää vastapainoa arkeen.

Täällä annetaan erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen, kun on vaan itse valmis ottamaan vastuuta. Arvostan sitä, että esimieheni on luonut minulle roolin, jossa pääsen toimimaan omilla vahvuuksilla ja tunnen, että minuun luotetaan. Nautin siitä, että saa toimia hyvin vapaasti ja tehdä merkityksellisiä asioita.

Parasta työpaikassani on: yhdessä tekeminen.

 

Urapolkuni

Tähän mennessä tapahtunutta

2004
Tekniikkaa ja taloutta

Opiskelin Kotkan ammattikorkeakoulussa tuotantotalouden insinööriksi. En ollut ihan varma mikä olisi juuri se oma juttuni, mutta tekniikka, talous ja ihmisten johtaminen kuulosti hyvältä yhdistelmältä. Ajattelin, että tästä saan hyvät valmiudet tehdä mitä vain tulevaisuudessa.

2007
Insinööriopiskelijan tulikaste

Pääsin kemianteollisuudessa toimivalla BASF Minerals Oy:lle Kotkaan kesätöihin. Nuorelle insinööriopiskelijalle oli iso juttu ajaa yksin koko tehdasta iltavuoroissa. Opin, miten prosessilaitos toimii ja miten sitä operoidaan. Tein myöhemmin BASFille myös inssityöni, joka käsitteli kunnossapidon ennakkohuolto- ja laitetietokantoja.

 

2009
Johtamisen korkeakoulu

Opiskelujen jälkeen pääsin töihin Nordstream 1-kaasuputkiprojektiin ranskalaiselle EUPEC:lle, jonka vastuulla oli Itämeren kaasuputkien logistiikka ja betonipinnoitus Kotkassa. Kansainvälinen projektiympäristö oli haastava ja vaativa, mutta samalla hyvä työelämän ja johtamisen korkeakoulu. Tiiminvetäjänä jouduin ensimmäistä kertaa työelämässä toimimaan esimiehenä ja kokemaan myös sen tuomat vastuut. 

2011
Kemikaalilogistiikkaa ja kunnossapitoa

Pääsin harjoittelijaksi/operaattoriksi Kotkassa ja Haminassa toimineelle nestemäisten kemikaalien varastointia ja logistiikka tarjoavalle Vopak Chemicals Logistics Finland Oy:lle. Vuoden vaihteessa 2012 pääsin siirtymään Kotkaan kunnossapitoinsinööriksi. Suunnittelin kunnossapidon töitä ja toteutin erilaisia CAPEX-projekteja.

2015
Kunnossapitopäälliköksi ja johtoryhmään

Yrityskaupassa tulleiden henkilöstövaihdosten myötä ylenin kunnossapitopäälliköksi, joka oli iso muutos myös henkilökohtaisesti. Kunnossapitopäällikkönä pääsin tutustumaan myös johtoryhmätyöskentelyyn, budjetointiin ja kansainväliseen yhteistyöhön kollegoiden kanssa ympäri maailmaa.

 

2019
Pinjalle projektipäälliköksi

Minulle räätälöitiin projektipäällikön tehtävä, jonka ohella teen Pinjalla myös myyntiä, laatuasioita ja toimin linkkinä konserniasioiden kehittämisessä. Aluksi vähän vierastin ajatusta myyntityöstä, mutta en ole ikinä pelännyt uusia haasteita. Perheellisenä myös työn ulkopuoliset asiat painoivat vaakakupissa.

 

Esimieheni on luonut minulle roolin, jossa pääsen toimimaan omilla vahvuuksilla ja tunnen, että minuun luotetaan.

Hae Project Manageriksi Pinjalle!
Tutustu pinjalaisten uratarinoihin
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta