facebook tracking

Uratarina – Iida Vaara

Skrollaa alas ja lue, mitä Junior Automation Designer tekee Pinjalla!

Pinja tarjoaa hyvän ympäristön uuden oppimiseen

Olen Iida ja kotoisin Rovaniemeltä. Teen pääsääntöisesti sähkösuunnittelua, mutta tiimimme toimii myös tiiviissä yhteistyössä automaatiopuolen kanssa. 

Pinjalla olen päässyt tekemään uudishankkeissa suunnittelua aina perustuksista laitoksen valmistumiseen saakka. Suunnittelu kattaa sekä prosessi- että rakennussähköistyksen kokonaisuudet. Työssäni pidän erityisesti siitä, että olen oppinut valtavasti uutta. 

Työkaverit ovat ystävällisiä, auttavaisia ja keskustelevia. Aina löytyy joku, joka osaa auttaa. Minusta on myös hienoa, että porukka on kirjavaa niin iän, taustojen, taitojen kuin kokemuksenkin puolesta!

Parasta työpaikassani on: monipuolisuus ja yllättävyys!

 

Urapolkuni

Tähän mennessä tapahtunutta

2012
Sähköasentajan perustutkinto

Suoritin kolmoistutkinnon ja valmistuin Rovaniemen ammattilukiosta. Ammatilliseksi tutkinnoksi valitsin sähköasentajan perustutkinnon, sillä en halunnut millekään perinteiselle naisvaltaiselle alalle – jo ala-asteella ostin itselleni oman tuntolevyn!

2012
Kesätöissä kunnossapidon sähköasentajana

Pääsin Kittilän kultakaivokselle kesätöihin ja työharjoitteluun. Silloin kiinnostuin toden teolla prosessiteollisuudesta ja päätin, että voisin tulevaisuudessa lähteä opiskelemaan prosessitekniikkaa.

2014
Prosessitekniikan opiskelijaksi Oulun yliopistoon

Armeijan käytyäni aloin opiskella Oulun yliopistossa prosessitekniikan diplomi-insinööriksi. Kandin jälkeen suuntauduin automaatiotekniikkaan. Opiskelujen loppuaika meni töissä Oulun Energialla, jossa tein sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä diplomityöni.

2019
Diplomi-insinööri

Valmistuin prosessitekniikan diplomi-insinööriksi Oulun yliopistosta vuonna 2019. Diplomityökseni tein Merikosken voimalaitoksen automaatiouudistuksen esiselvityksen.

2019
Töihin Pinjalle Junior Automation Designeriksi

Syksyllä 2019 aloitin Junior Automation Designerina Pinjalla. Olen mukana Stora Enson uudistushankkeessa, jossa Oulun tehdas muunnetaan paperitehtaasta kartonkitehtaaksi. Hankkeessa työtehtäväni koostuvat monenlaisista sähkösuunnittelijan tehtävistä aina piirikaavioista tarjouspyyntöihin. Satunnaiset tehdasvierailut tuovat mukavaa vaihtelua työpäiviin.

Tiedonjanoiselle ja kehityshaluiselle ihmiselle, kuten minä, Pinja tarjoaa hyvän ympäristön uuden oppimiseen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme
Tutustu pinjalaisten uratarinoihin
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta