facebook tracking

Uratarina – Heikki-Jussi Niemi

Skrollaa alas ja lue, mitä Software Developer tekee Pinjalla!

Software Developer muuttaa kahvin koodiksi

Olen Heikki-Jussi ja olen ollut Pinjalla vuodesta 2012. Pidän työssäni ongelmien ratkaisusta: yksinkertaisten ratkaisujen keksimisestä monimutkaisiin ongelmiin yhdessä asiakkaiden kanssa. Kun asiakas on tyytyväinen ja kokee saaneensa rahoillensa vastinetta, voin olla ylpeä työstäni.

Pinjalla saan tehdä mielekkäitä hommia ja pystyn vaikuttamaan siihen, mitä teen. Olen mukana DevOps core -tiimissä, jossa pääsen vaikuttamaan yhdessä muiden tiimiläisten kanssa myös firman sisäisiin teknisiin linjoihin.

Meillä on avoin, mukaanottava ja rehellinen työkulttuuri. Toimistohuumori kukoistaa! Työkaverit ovat mukavia ja yhteistyökykyisiä. Työhön tartutaan ammattimaisella sekä motivoituneella otteella ja voin luottaa, että hommat tulee tehtyä, vaikka kyseessä ei olisikaan aina se mielekkäin tehtävä.

Parasta työpaikassani on: toimistohuumori, ammattimaisuus ja vaikuttamisen mahdollisuudet!

 

Urapolkuni

Tähän mennessä tapahtunutta

2009
Opiskelijaksi Jyväskylän yliopistoon

Aloitin tietotekniikan opiskelut Jyväskylän yliopistossa pääaineenani ohjelmistotekniikka. Erityisesti olin kiinnostunut ohjelmoinnista ja sen opettamisesta.

2010
Sivutoiminen opettaja Jyväskylän yliopistossa

Opiskeluiden aikana aloitin sivutoimisena opettamaan Jyväskylän yliopistossa alkeis- ja peliohjelmointia. Käytössä oli C#-kieli ja peliohjelmoinnissa käytettiin Jyväskylän yliopistossa kehitettyä Jypeli-kirjastoa, joka oli rakennettu XNA-frameworkin päälle.

2012
Harjoittelijaksi Pinjalle

Vuonna 2012 pääsin työharjoitteluun Pinjalle testauspainoitteiseksi ohjelmoijaksi Evondos-lääkeannostelijaprojektiin. Loput opiskeluajasta olin Pinjalla osa-aikaisena, jolloin olin ohjelmoijana myös Muster-katsastusjärjestelmän tiimissä.

2015
FM, tietotekniikka

Gradussani tutkin opiskelijoiden käsitystä ohjelmoinnista. Valmistumisen jälkeen jatkoin Pinjalla täysipäiväisesti Software Developerina.

2016
Piipahdus Kuopion toimistolla

Olin vuoden ajan perustamassa Kuopion toimipistettä. Tässä vaiheessa olin siirtynyt osaksi asiakaskohtaisen ratkaisun ohjelmistokehitystiimiä. Samalla olin mukana myös Business Intelligence -projektissa, jossa roolini oli tietovaraston pystyttäminen. Asiakasprojekteissa aloin keskittymään Azure-ympäristöön.

2018
Software Architect – enemmän työtunteja sisäiseen kehitykseen

Vuoden 2018 aikana perustettiin DevOps core -tiimi, jonka osaksi pääsin. Tiimi konsultoi sisäisesti firman teknologioiden valinnoissa sekä toimii myynnin apuna teknologia-asioissa – eli millaisia teknologisia ratkaisuja asiakkaille voi ja mitä ei voi myydä. Lisäksi tiimi kehittää firman sisäisiä työkaluja ja toimintatapoja.

Pinjalla saan tehdä mielekkäitä hommia hyvällä porukalla ja pystyn vaikuttamaan siihen, mitä teen.

Tutustu pinjalaisten uratarinoihin
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta