facebook tracking
Ammattiryhmät

Myynti ja markkinointi

Connect

Vuorovaikutuksen huippuosaajat

Myynnin ja markkinoinnin huippuammattilaiselle tai sellaiseksi pyrkivälle Pinjan toimintaympäristö on mukaansatempaava. Meillä on laaja asiakaskunta, monipuolinen palveluvalikoima ja kansainvälistyvä toimintaympäristö. Kasvamme ja kehitymme organisaationa moderniksi huippuosaajaksi. Meillä markkinointi ja myynti on yhdistelmä tekniikkaa, luovuutta ja vahvaa asiantuntemusta.

Vahvat työkalut ja organisaatio saavuttamisen tukena

Hyödynnämme monipuolisesti sekä moderneja että perinteisiä keinoja. Yhdistämme myynnin ja markkinoinnin saumattomaksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Työkalumme ovat alan parhaimmistoa. Kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti sellaiseksi, että voit ammattilaisena keskittyä mahdollisimman paljon siihen, missä lisäarvoa syntyy.

Tuloskeskeisyys, kuuntelu ja tiimipelaaminen ovat arkeamme

Pinjalaisena työ ei käy tylsäksi, siitä pitävät huolen huumorintajuiset työkaverit. Myyntityön luonne on myös kamppailua, mutta kaupat clousattua meillä voittajafiiliksestä pidetään huolta ja myyntikello raikaa. Etsimme jatkuvasti myynnin ja markkinoinnin parhaita talentteja ja jo valmiita ammattilaisia. Liity voittavaan joukkueeseen!

 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Mitä arvostamme työyhteisössämme?

Jatkuvasti oppivat, onnelliset ja luotetut ihmiset ovat ne, jotka saavat yrityksemme kukoistamaan. Työkulttuurillemme on ominaista joustavuus, lähestyttävyys ja toisten auttaminen.

Hyvinvointi on meille tärkeää – seuraamme ja kehitämme sitä jatkuvasti. Kannustamme ja tuemme uuden oppimista monin tavoin, kuten koulutuksilla, kursseilla ja tapahtumilla.

Vaalimme työn joustavuutta yksityiselämän tasapainon edistämiseksi ja helpottamiseksi. Pinjalla järjestämme myös sosiaalisia tapahtumia työyhteisölle.

Innovatiiviset ja kansainväliset asiakkaamme ovat alan mielenkiintoisimpia. Varmistamme heidän liiketoimintansa jatkuvuuden, josta olemme ylpeitä joka päivä.

 

Schaumanin Puistotie 10
40100 Jyväskylä Ajo-ohjeet jaakko.kaski@pinja.com +358505711793

Espoo

Itsehallintokuja 6
02600 Espoo Ajo-ohjeet

Jyväskylä (Innova 2)

Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Kuopio

Microkatu 1
70210 Kuopio Ajo-ohjeet

Lahti

Laiturikatu 2
15140 Lahti Ajo-ohjeet

Mikkeli

Teollisuuskatu 2
50100 Mikkeli Ajo-ohjeet

Oulu

Vihikari 6
90440 Kempele Ajo-ohjeet

Tampere (Hermia)

Hermiankatu 12b
33720 Tampere Ajo-ohjeet

Tampere (Naulakatu)

Naulakatu 3
33100 Tampere Ajo-ohjeet

Joko Pinja on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta